Jag tackar för mig

Publicerat: 2010-11-02 14:43:15
Ja nu var det minsann ett bra tag sedan jag var inloggad här på bloggen. Inte kommer det bli särskilt mycket framöver heller. Jag har sagt det en gång förut, men jag säger det igen...och denna gången är det inte falsklarm utan det blir definitivt.
Motivationen infinner sig inte riktigt och då blir allt bara halvdant gjort så jag prioriterar att lägga min tid på annat istället.
Har bla. lagt upp en liten profil på Styleroom.se. Så om ni känner för att kolla hur vi har det här hemma och vad som händer med renoveringen så kan ni kika in under användarnamnet "tuvstarr".

Stort Tack till Er som kikat in på min lilla blogg med jämna mellanrum...och kanske till och med lämnat en och annan go kommentar. Ni är få men naggande goda! =)

Må väl gott folk!

Kramar från Lotta & Dalia <3

Kommentarer:
Sofia Pihlsgård

å nej : ( tråkigt kommer att sakna dig och Dalia i blogg världen... kram

2010-11-02 @ 17:31:06
URL: http://sofiabakar.blogspot.com
Caroline

Åh, så synd...tycker att din blogg är mycket trevlig att läsa! Du behöver ju inte känna någon press utan bara uppdatera när du har tid och lust om det så är en gång i kvartalet :) Hoppas att du kommer att kika in hos mig ibland iaf! Kram på er!

2010-11-02 @ 17:42:36
URL: http://heybaberiba.blogg.se/
Linda

Så tråkigt att du ska sluta blogga! Jag gilade ju din blogg =) Men jag förstår dig, man har mycket annat att spendera tiden på som småbarnsförälder. En fråga jag iaf skullevilja ha svar på är: VAr har du köpt tavlan som ni har i ert kök? Såg den på styleroom.se och blev som galen, gud så fin! Sköt om er! Kramar Linda och Pixie

2010-11-03 @ 14:24:17
URL: http://flingan4.blogg.se/
Helen - mamma till Lea

jättetrist att du slutar blogga men förstår dej, jag var ju själv inne på samma spår men de blev lösen istället så länge,. kram på er och sköt om er <3

2010-11-03 @ 18:54:18
URL: http://helenm.blogg.se/
Johanna

jag brukar va in och kolla på din blogg, men jag är som sagt va dålig på att kommentera. gillar din inredning, och så har jag själv en bebis, så det är kul att läsa om dig och Dalia. kram på dig /J

2010-11-04 @ 13:32:35
URL: http://lavendeldoftarunderbart.blogspot.com
Camilla

hej hej



hittade till din blogg och blev fast har lusläst länge nu:). förstod det så att du slutat blogga, synd. Tänkte fråga vad tapeten i ditt sovrum heter, letar efter en liknande och har hittat en, heter din Sanderson Wallpaper Sweet Bay Wedgewood ?



Tänkte att du kanske tittar in ibland här även om du inte bloggar. Om du har tid och lust, får du gärna hjälpa mig;).



Ha en fin dag.



Mvh

Camilla

2011-02-17 @ 15:36:07
URL: http://vitaboet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback